Ciulama de pui cu smantana si ciuperci

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapa
1 ardei rosu
3 ciuperci
200 g smantana
2 linguri faina
Sare,piper
Patrunjel
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubulete si se rumeneste in 2-3 linguri ulei,
apoi se adauga ceapa tocata marunt si ardeiul tocat cubulete si se calesc 5-10 minute,
apoi se adauga ciupercile taiate felii. 
Se mai lasa pe foc pana se inmoaie putin ciupercile,apoi se adauga faina,se rumeneste si se stinge cu o cana de apa.
Se fierbe 20-25 minute, iar la sfarsit se adauga smantana amestecata cu putin sos cald pentru a nu se taia. Se condimenteaza dupa gust.
Se serveste simpla sau alaturi de paste fierte”al dante”. Se asezoneaza cu patrunjel.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *