Prajitura cu cirese

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

O prajitura pufoasaaaaaaa si galbanaa ­čÖé de la ouale de tara ­čÖé

Ingrediente:
5 oua
160 g unt
150 ml lapte
250 g zahar
400 g faina
15 g praf de copt
Vanilie
500 g cirese
Zahar pudra
Mod de preparare:
Untul moale se mixeaza cu zaharulsi vanilia,apoi se adauga pe rand ouale,mixand dupa fiecare. Laptele se adauga amestecului de unt cu oua si se omogenizeaza.

 Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia lichida. La sfarsit vom obtine o compozitie cremoasa si densa. O tava se unge cu putin unt si se tapeteaza cu faina sau hartie de copt.

Se toarna compozitia

si se da tava la cuptorul preincalzit,pentru 15 minute,la temperatura medie. Dupa 15 minute se scoate tava si se pun ciresele,fara samburi 

si se baga tava din nou la cuptor,pentru aprox 25-30 minute sau pana se rumeneste frunos.

Se lasa sa se raceasca,apoi se proportioneaza si se serveste pudrata cu zahar. 

Nota:Ciresele pot fi inlocuite cu visine ­čÖé

You may also like

2 comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *