Ingrediente:
400 g cartofi
3 rosii medii
1 dovlecel mediu
Sare,piper
condimente pentru cartofi
Chili iute
cimbru
Patrunjel
Ulei de masline
Mod de preparare:
Cartofii curatati se taie felii potrivit de groase si se fierb 10 minute in apa cu sare,impreuna cu dovleceii.
Rosiile se taie felii. Intr-o tava se aseaza legumele alternand feliile de cartofi,dovlecel si rosii.
(eu am folosit 2 tavi,o tava rotunda si una ovala,puteti folosii si o tava dreptunghiulara).
Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel si cimbru
si se baga in cuptorul preincalzit pana se rumenesc legumele.
Se servesc alaturi de o friptura sau simple.
6 comentarii
super.mergea si o vanata pe acolo pentru culoare.oricum arata foarte bine.pup
arata foarte bine,si eu fac des,ne place foarte mult,pupici!
beautiful! mersi ptr reteta! puup
Sarah sunt foarte bune,vanata nu imi place asa,doar salat si umpluta 😛
Flory eu nu am facut,vroiam ceva usor ca garnitura si mi-a venit ideea asta 🙂 pup si eu
Modniza cu mare placere,te mai astept in bucataria mea.
Pup