Parfait de zmeura cu alune

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ingrediente:
350 g zmeura
300 g iaurt
350 ml frisca
150 g zahar
50 ml lapte
Alune
Coacaze rosii
Mod de preparare:
Intr-un blender se pune zmeura si se paseaza, apoi se adauga iaurtul si laptele si se continuua amestecarea. Amestecul obtinut se trece printr-o sita deasa pentru a inlatura semintele. In amestecul de zmeura cu iaurt se pune zaharul si se amesteca cu un tel pana se topeste.
Frisca se bate spuma  tare si se adauga treptat amestecul anterior. Spuma obtinuta se pune intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Alunele si afinele (puteti pune si zmeura) se pun si ele dupa ce puneti jumatate din spuma.
Tava se introduce in congelatos pentru 3-4 ore. Dupa acest timp se poate servii. Se decoreaza cu fructe proaspete sau congelate si se serveste rece.

You may also like

17 comentarii

  1. I wish my mother was alive to read me your recipe! She spoke Romanian, but I do not. This looks just beautiful and your blog is so lovely. Even with our language barrier, your blog is gorgeous and your photography fantastic!

  2. Minunat.Am sa fac si eu reteta cu acordul tau bineinteles,si am sa o postez la mine pe blog,cu trimitere la sursa..Multumesc.M-am alaturat si eu la tine pe blog.Te astept si eu la mine,si mi-ar face placere daca mi te-ai alatura.Multumesc de intelegere.Este proaspat deschis,si nu prea ma pricep,dar sper sa invat.

  3. ingredients:

    350 g raspberries
    300 g yogurt
    350 ml heavy cream
    150 g sugar
    50 ml milk
    hazelnuts
    red currants

    Preparation:

    In a blender, place the raspberries and passes, then add yogurt and milk and continue mixing. The mixture obtained is passed through a sieve to remove seeds thick. In raspberry yogurt mixture and stir sugar is put with a whisk until it melts.

    Heavy cream is fighting hard foam and gradually add the mixture above. The foam obtained is placed in a tray of foil wallpaper food cake. Peanuts and blueberries (you can make and raspberry) and place them after putting half of foam.

    The tray is inserted into the freezer for 3-4 hours. After this time can be helpful. Garnish with fresh or frozen fruit and serve cold.

    Jane look recipe translated into English. Sorry if there are mistakes. I'm glad you like my blog, I have visited yours and I added the blogroll list. I wait to visit

    kisses

  4. Multumesc.Sper sa ma mai vizitezi.Cand vad ca se mai alatura cineva imi da curaj.Sunt pasionata si eu de bucatarie,fac multe retete,dar nu am facut poze.Nu stiam ca am sa am un blog.Dar de acum voi poza si sper ca sa reusesc sa le postez.

  5. Andreea, ma tot uit la blogul tau si nu ma mai satur….Ai niste fotografii atata de imbietoare de ti se face foame cand te plimbi pe aici prin bucataria ta virtuala 🙂 FFF fain blogul tau!

  6. Betty te cred si eu ma uit cateodata pe blog si mie se face o pofta teribila! Multumesc pentru vizita 🙂
    Poti sa ma urmaresti prin Email din partea dreapta si asa o sa fi la curent cu bunatatile mele!

    Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *