Piept de pui in aluat de bere

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ingrediente:
1 piept de pui
150 ml bere
160 g faina
2 oua
Sare,piper
Chili iute
Patrunjel
300-400 ml ulei
Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete; se condimenteaza.
Ouale se bat cu un praf de sare si piper,se adauga berea si se omogenizeaza. 
La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul btinut trebuie sa fie mai gros decat cel de la clatite.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine.. Bucatile de piept de pui se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta. 
Se scot pe un servetel absorbant si se servesc alaturi de o salata sau de Legume gratinate.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *