Spaghete cu sos de smantana

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ingrediente:
500 g spaghete
300 g smantana
100 ml lapte
3 galbenusuri
200 g kaizer
100 g parmesan/cascaval
Sare,piper
Mod de preparare:
Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute. Dupa ce au fiert se pun intr-o strecuratoare si se trec pe sub un jet de apa.
Kaizerul se taie bucatele si se  rumeneste in foarte putin ulei. 
Galbenusurile se amesteca cu smantana,laptele,cascavalul  si condimentele . Acest amestec se toarna in tigaia in care se afla kaizerul si se pune pe foc mic,amestecand incontinuuaprox 5 minute. In tigaie se pun pastele si se imbraca in sos.
Se servesc alaturi de sos si cascaval ras.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *