Rulouri aperitiv cu sunca si masline

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Ingrediente:
400 g foietaj(1 foaie)
150 g crema de branza
50 g unt
6 felii sunca
100 g masline verzi
Sare,piper
Mod de preparare:
Foietajul se asa la temperatura camerei pentru decongelare. Crema de branza se mixeaza cu untul,sare si piper. Foaia de aluat se unge cu amestecul obtinut, apoi se presara maslinele apasand usor. Se tapeteaza cu feliile de sunca si se ruleaza cat mai strans.
(Eu am pus pe crema de branza sunca si apoi feliile de masline,dar neavand de ce se lipii nu au fost prea aspectoase asa ca va recomand sa procedati cum am scris mai sus).
Se taie felii cu un cutit bine ascutit si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-17 minute la foc iute pana se rumenesc putin.

You may also like

5 comentarii

  1. Iulian stau foarte bine lipite,dar cu toate astea am explicat ca este mai bine sa se puna crema de branza,maslinele si apoi sunca. Noi le-am servit ca aperitiv asa ca am infipt in fiecare cate un bat de frigarui si in varf cate un bob de strugure alb, se potrivseste foarte bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *