Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


O mancarica facuta in 30 de minute, foarte rapida,dar foarte buna.
Ingrediente:
3 cotlete de porc
1 ceapa
4 catei usturoi
1 cutie rosii decojite(300-400g)
3 felii cascaval
Sare,piper
Ierburi italienesti
Patrunjel
3 portii
Mod de preparare:
Cotletele de porc se condimenteaza cu sare,piper si ierburi. Intr-o tigaie se pun 3 linguri ulei su se rumenesc cotletele pe ambele parti.
Ceapa se toaca julien sau bucati nu foarte mici, usturoiul se piseaza si se pun peste cotlete, amestecand foarte bine. Se lasa sa se inmoaie putin ceapa si se adeauga rosiile pasate si putina apa. Se pune capacul si se lasa pe foc aprox. 10 minute pana scade sosul.
Peste fiecare cotlet se pune cate o felie de cascaval si se tine tigaia pe foc pana se ce acesta se topeste.

Se serveste simpla sau alaturi de garintura de orez.

Reteta originala by Andreea Dianu

Print Friendly and PDF

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *