Paste cu pui si fasole

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

O reteta simpla si numai buna pentru pranz sau cina 🙂
Ingrediente:
450 g  paste
200 g pui
3 felii kaizer/sunculita
½ morcov
1 ceapa
1 ardei rosu
200 g sos de rosii
200 g fasole  fiarta
1 lingurita amidon
Patrunjel
Sare,piper
3 portii
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa clocotita cu apa pana se inmoaie, apoi se scurg si se trec pe sub un jet de apa rece.
Pieptul de pui se taie cubulete, sunculita felii si se pun intr-o tigaie cu 2 linguri ulei; se rumenesc putin, apoi se adauga ceapa taiata julien, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete. Se calesc legumele pana se inmoaie putin, apoi se adauga sosul de rosii si fasolea fiarta.

Se fierbe sosul pana scade si se ingroase (aprox. 15 minute cu, capacul pus si daca este nevoie se mai adauga apa), apoi se adauga amidonul dizolvat in putin apa. Se mai tine 5 minute pe foc, se adauga condimentele , verdeata  si pastele fierte. Se amesteca pentru a imbraca pastele in sos.
 Se servesc calde simple sau cu putin parmesan ras.

Pofta buna!!!

Print Friendly and PDF

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *