Biscotti cu arahide

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

                                                          

                                                                      Minunati alaturi de o ceasca de cafea sau un pahar de lapte, la micul dejun 🙂

Ingrediente:

2 oua
100 g unt
120 g zahar
250 g faina
30-40 g cacao
7 g praf de copt
50 g arahide nesarate
1 lingurita esenta de vanilie
50 g ciocolata alba
Mod de preparare:
Untul se mixeaza cu zaharul pana devine spumos, apoi se adauga ouale, pe rand, mixand dupa fiecare si vanilia.
Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua. Amestecul uscat de incorporeaza in cel umed. Se adauga si arahidele si se amesteca cu o lingura( aluatul va fi usor lipicios). Se da la frigider 30 minute, apoi se scoate si se pune pe masa tapetata cu putina faina. Se imparte in 2 bucati egale carora li se da forma de rulou si se aplatizeaza usor.
Se coace 30 minute la temperatura medie, apoi se scoate si cu ajutorul unui cutit zimtat se taie felii mai groase care se aseaza din nou in tava si se dau la cuptor pentru 10 minute.
Dupa ce s-au racit se pot face cateva fasii cu cocolata alba topita sau se poate glazura o jumatate din biscotti.
Print Friendly and PDF

You may also like

3 comentarii

  1. acuma le fac si cand era sa le tai felii a inceput sa se sfarame…am aruncat cateva bucati.In plus nu au iesit felii late pentru ca ambele bucati erau destule de inguste.Unde am gresit?Multumesc,o zi frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *