Chifle umplute

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

     O idee pentru un mic dejun mai intarziat, de weekend sau pentru o zi libera 😉 Pentru ca astazi este dezastru afara si probabil multi dintre voi nu iesiti din casa (la fel ca mine) este o idee buna pentru micul dejun <3<3<3

Ingrediente:
2 chifle
150 g mezeluri(salam,kaizer,sunca etc)
½ ardei rosu
2-3 ciuperci
200 g smantana (20%grasime)
2 oua
Cateva masline
Sare,piper
Mod de preparare:
Chflelor li se taie un capac si li se scoate miezul (nu chiar tot), apoi se lasa deoparte.
Intr-o tigaie se pune mezelurile taiate marunt, ardeiu cubulete, ciupercile felii si se calesc 10 minute, la foc mic. Smantana se amesteca cu o lingura  de apa si se adauga in tigaie. Se amesteca 2 minute pe foc, apoi se da deoparte si se condimenteaza dupa gust.
Umplutura se imparte in cele doua chifle si deasupra se pune cate un ou (spart si pus intr-un castron) si se presara bucati de masline.
Chiflele se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se baga la cuptor pentru 13-15 minute la temperatura inalta (160 grade C) sau pana cand este gata oul.
Chiflele se servesc calde, alaturi de o salata de cruditati.

Follow Me on Pinterest

 
Print
Friendly and PDF

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *