Mic-dejun cu mamaliguta, carnati, spanac si oua

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

  Un mic dejun intr-o cana 🙂 ceva numai bun de savurat in diminetile in care aveti putin timp la dispozitie sa il preparati *__*

Ingrediente:
2 oua
cateva frunze spanac
4 felii mari de sunca
1 polonez
2 felii de cascaval
1 cana de apa
malai
sare, piper
1 lingura smantana
1 lingura unt


2 portii
Mod de preparare:
Polonezul si 2 felii de sunca taiate fasii se rumenesc intr-o tigaie.
Intr-o craticioara se pune apa si putina sare si se lasa sa clocoteasca, apoi se adauga, treptat, malaiul, amestecand continuu pana se ingroase. Se da deoparte si se adauga untul si smantana; se amesteca bine.
In doua vase cercamice(eu am folosit 2 cani pentru supa) se pune cate o felie de sunca, apoi cate 2 linguri din mamaliguta.
Peste mamaliguta se pun fasii de sunca si felii de polonez, apoi spanacul spalat si taiat. 
Deasupra se sparge cate un ou si pe langa galbenus se pun bucatele de cascaval.
Canile se pun pe o tava si se baga in cuptor pana este gata oul, aprox 15 inute.
Se sevesc calde direct din cani.

                                                                      Pofta buna!!!

 
Print
Friendly and PDF

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *