Piept de pui cu legume

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

  O sa spuneti ca este o reteta banala, dar e atat de buna ca am zis sa v-o arat 🙂 Este un preparat usor, pe care il puteti consuma si in timpul unei diete sanatoase. Mie imi place foarte mult, mirosul de legume este senzational 😛 
  Este o reteta rapida, numai buna de pregatit pentru cina atunci cand sunteti obositi si vreti sa mancati ceva sanatos si gustos.

Ingrediente:

1 piept de pui
1 dovlecel
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 morcov
3-4 ciperci mari
3 linguri sos de rosii
3 linguri ulei
100 ml apa sau supa de pui
2 catei usturoi
sare,piper
patrunjel
150 g orez
300 ml apa
sare,piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fasii. Legumele (ardeiul, dovlecelul si morcovul) se taie in bastonase potrivit de groase si ciupercile, felii.

Intr-o tigaie adanca sau wok se pun 3 linguri de ulei si fasiile de piept de pui condimentate; se lasa pana se „albesc” pe toate partile, apoi se adauga legumele, cateii de usturoi, sare,piper si se tin pe foc 5 minute, apoi se adauga supa si sosul de rosii. Se acopera cu un capac si se inabuse pentru 5 minute, la foc mare. Se opreste focul si se aszoneaza cu patrunjel proaspat.

Orezul se fierbe in apa, cu sare si piper.
Pieptul de pui cu legume se serveste alaturi de orezul fiert.
Pofta buna!!!

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *