Trufe de ciocolata

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
  Astazi va servesc cu niste trufe delicioase si rapide. Sunt ffff ciocolatoase si va garantez ca nu se manamca foarte repede, deoarece dupa ce mancati 1-2 trufe este suficient 🙂 
  Daca le faceti mai pastrati cateva deoarece va voi prezenta o alta reteta unde am folosit cateva din ele 🙂
Ingrediente:
200 g ciocolata neagra
400 ml lapte condensat
1 lingura unt
100 g zahar
2 linguri apa
100 g biscuiti maruntiti
2 linguri cacao
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune zaharul si apa si se fierbe 5-10 minute pana se dizolva zaharul si se obtine un sos gros, apoi se adauga untul, ciocolata rupta bucati si laptele condensat. Se amesteca la foc mic pana se topeste ciocolata si totul este omogen.
Amestecul se pune intr-un castron incapator si se lasa sa se raceasca timp de o ora, apoi se formeaza bomboane cu mainile umezite.
Bomboanele se tavalesc prin biscuitii maruntiti sau prin cacao. Se pastreaza la frigider, in cutii inchise.
 Reteta originala by Andreea Dianu
Print Friendly and PDF

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *