Oua umplute cu branza si marar

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

  Inainte de Paste am fost contactata de managerul firmei Delaco pentru a da datele mele de contact deoarece vroiau sa imi trimita un nou produs lansat de ei, adica „Miez de lapte”. Am crezut ca vor trimite o branzica , dar am avut o surpriza frumoasa zilele trecute cand am primit un pachet ce continea 4 tipuri de braza, „Miez de lapte” plus 1 borcand de dulceata de afine (ce merge de minune cu branzica) si ulei de masline cu busuioc, toate puse intr-o gentuta numai buna de luat pe plaja, cu bauturi si mancare ­čÖé
  Branzeturile sunt foarte fine, au forme frumoase si un gust pronuntat de lapte ­čśë Am facut niste oua umplute, mai light si au iesit foarte bune ­čÖé

Ingrediente:
6 oua
1x pachet branza „Miez de lapte” Natur
2 linguri iaurt grecesc
marar proaspat
sare,piper
Mod de preparare:

  Ouale fierte tari se taie pe jumatate si se scoate galbenusul. Doua dintre galbenusuri le oprim si le faramitam cu furculiata.

  Branza se scoate din forma si se faramiteaza cu o furculita (nu pasati, lasati sa fie bucatele mici).

  Intr-un bol se pune branza, galbenusurile, iaurtul, mararul tocat si condimentele si se omogenizeaza. Cu amestecul obtinut umplem ouale, punand cate o lingurita.

  Ouale se servesc alaturi de salata verde, rosii si marar.

You may also like

2 comentarii

  1. Frumoasa preentare,ca de obicei.Mii de laude!

    Cat despre branzica,nu stiam de acest nou sortiment,dar arata tare bine.Imi place si asocierea cu dulce…sunt mare fan:-)
    Hug!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *