Cartofi wedges

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
  Trebuie sa recunosc ca imi plac cartofii, in orice fel, de la cartofi prajiti, copti si pana la mancare de cartofi. Dar cel mai mult imi place varianta la cuptor pentru ca astfel nu ne alegem cu niste calorii inutile. 
  Cartofii la cuptor, condimentati corespunzator, sunt un deliciu, crocanti la exterior si moi la interior. Eu i-am servit cu sos de iaurt cu marar. 
Ingrediente:
500 g cartofi de marime mica
1 lingura ulei de masline
1 lingurita marar uscat
1 lingurita boia dulce
1/2 lingurita boia iute(optional)
1 lingurita fulgi de usturoi
1/2 piper proaspat macinat
1 lingurita pesmet fin
1/2 lingurita sare
Mod de preparare:
Cartofii se spala si se curata de coaja si se taie in patru pe lungime. Cartofii taiati se amesteca cu uleiul. Toate condimetele se amesteca, inclusiv pesmetul si se presara peste cartofi, amestecand bine, ca toti sa fie imbracati in condimente.
Cartofii se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt

 si se introduc in cuptor pentru 50-60 minute, la temperatura mica, pentru a se patrunde fara sa se arda.

Se servesc cu un sos de iaurt cu marar.
Follow Me on Pinterest

You may also like

13 comentarii

  1. Tocmai am probat retata acum cateva minute, la masa de pranz! Au iesit FANOMENAL de bune! Moi & Crocanti in acelasi timp… <3 <3 <3 Si nu pica deloc greu la stomac!

  2. naturally like your web site however you
    have to check the spelling on quite a few of your posts.
    A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to
    tell the truth on the other hand I will surely come again again.

    my blog post: dieta daneza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *