Mini tarte raw vegan

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

  Nu, nu o sa devin raw vegana, cel putin nu in acest moment, dar nu o sa zic niciodata:”niciodata”. Daca sunt fan carne nu inseamna ca nu apreciez o mancare sanatoasa, vegetariana sau chiar nepreparata termic. Eu ii admir pe cei ce duc o astfel de viata, in care mananca doar sanatos, si daca as avea mai multa bunavointa poate as duce si eu acest stil de viata.

  In postul Pastelui am facut aceste mini tarte si le-am dus si colegelor care tineau post. Verdictul a fost: delicioase si satioase 😉 Nici nu realizezi ca o asa bunatate este de post si foarte sanatoasa.

   Eu imi doresc ca macar o data pe luna sa mananc acest tip de hrana si  poate intr-o zi o sa va spun ca am adoptat alt stil de viata.

Ingrediente:
Baza:
200 g prune deshidratate
60 g fulgi de ovaz
70 g nuca
4 linguri ulei de nuca
2 linguri apa
4 linguri miere
Crema:
1 avocado
2 linguri cacao
2 linguri miere
1 banana
Mod de preparare:
Baza:
   In robotul de bucatarie se pun toate ingredintele(prune deshidratate, fulgi de ovaz, nuci, miere, apa si ulei de nuca) si se paseaza foarte, foarte bine, pana obtinem o masa omogena si lipicioasa.
   Intr-o forma pentru mini tarte se pun o folie alimentara si 2 linguri din compozitia lipicioasa. Se niveleaza cu o lingura, apoi se rastoarna pe un platou, apoi se scoate tragand de marginile foliei. La fel se procedeaza cu toata compozitia.
Crema:
   Avocado se curata si se taie cubulete, banana se taie felii si se pun intr-un blender. Peste se adauga mierea si cacaua. Se paseaza formandu-se o compozitie cremoasa. Se poate aroma cu putin extract de vanilie.
   Peste fiecare tarta se pune o lingura din crema. Se orneaza cu cacao si fulgi de ovaz.
Follow Me on Pinterest

You may also like

10 comentarii

  1. si eu apreciez retetele vegane, si uneori le mai si prepar. In loc de cacao se poate adauga pudra de roscove, este un bun inlocuitor, mai ales pt cei alergici, sau pt copii.

    1. Ingredients:
      Base:
      200 g dried plums
      60 g oatmeal
      70 g nuts
      4 tablespoons walnut oil
      2 tablespoons water
      4 tablespoons honey

      Cream:
      1 avocado
      2 tablespoons cocoa
      2 tablespoons honey
      1 banana

      Preparation:
      Base:
      In food processor put all ingredintele (dried plums, oatmeal, nuts, honey, water and walnut oil) and passes very, very well, to obtain a homogeneous mass and sticky.

      In a form for mini tarts put food foil and 2 tablespoons of mixture sticky. Trim with a spoon and then upside down on a plate, then remove the foil edges pulling. The same applies to the whole composition.

      Cream:

      Peel avocado and cut into cubes, slice bananas and place in a blender. Over the add honey and cocoa. It passes forming a creamy mixture. It can be flavored with a little vanilla extract.

      Over each tart is a tablespoon of cream. Garnish with cocoa and oatmeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *