Tarta cu mazare

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Va prezint o tarta delicioasa, numai buna pentru un pranz in familie. Se face foarte usor si este delicioasa. Puteti face modificari la ingrediente daca este ceva ce nu va place šŸ™‚ 
Ingrediente:
400 g foietaj
2 oua
100 g smantana
100 g bacon/kaizer
1 lingura amidon
branza
3 rosii cherry
marar
sare,piper

Mazarea verde Sun Food este un produs 100% natural, conservat dupa retete traditionale, fara conservanti artificiali. Ambalajul de 800g cu sistem easy open iti usureaza munca, ajutandu-te sa gatesti mancaruri savuroase si sanatoase pentru cei dragi.  
Mod de preparare:
  Aluatul se lasa la temperatura camerei pana se decongeleaza, apoi se taie un cerc de 22-24 cm. O forma (in cazul meu o tigaie de fonta) se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza aluatul.
 Ouale se bat cu smantana, sare si piper, apoi se adauga amidonul, mazarea si baconul rumenit in putin ulei.

 Se amesteca bine, se asezoneaza cu marar si se toarna compozitia peste foietaj. Deasupra se aseaza felii de branza si jumatati de rosii.

  Se coace 30-35 minute, la temperatura medie.

Idee preluata de la Edith, cu mici modificari. Multumesc!
 Follow Me on Pinterest

You may also like

8 comentarii

    1. Andreea iti multumesc din nou pentru tigaie, e minunata šŸ™‚ Aveam nevoie de o forma mai micuta si nu aveam decat de 17,5 care era prea mica, asa ca am folosit tigaia šŸ™‚

      Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *