Spaghete cu smantana si branza Camembert

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


  In ultima vreme v-am cam indulcit, iar supele si pastele au inceput sa protesteze. Am cateva supe de pus si paste, cam asta am mancat in ultima vreme ­čśë V-am spus eu ca ador pastele, asa ca astazi avem niste spaghete delicioase cu sos alb. Unde mai punem ca se fac in 2 timp si 3 miscari (aproximativ :P).
  Sunt perfecte pe masa de pranz, daca aveti pauza si dati o fuga acasa(stiu ca e cam greu, dar poate aveti locul de munca pe langa casa). Le pregatiti rapid si le mancati si mai rapid, apoi ziua este mai frumoasa ­čÖé
Ingrediente:
300 g spaghete
1 ceapa
3-4 fire ceapa verde
100 g camembert
100 g smantana fermentata
50 ml smantana lichida
50 ml apa de la paste
sare,piper
chili
Mod de preparare:
   Intr-o oala incapatoare se pune apa cu sare si in momentul in care clocoteste se pun pastele si se fierb conform instructiunilor dee pe pachet.
   Intr-o tigaie se pune ceapa uscata taiata marunt si ceapa verde taiata bucatele si se caleste putin, apoi se adauga apa (50 ml) in care au fiert pastele si se lasa 3-4 minute. 
  Smantana fermentata se amesteca cu smantana lichida si 1 lingurita de amidon; amestecul se pune peste ceapa si lichidul din tigaie, impreuna cu branza taiata bucatele, si se amesteca rapid (focul trebuie sa fie minim). Se amesteca incontinuu 2-3 minute pana se ingroase sosul putin.
  Se adauga condimentele si pastele scurse si se amesteca. Se asezoneaza cu patrunjel tocata si se servesc calde.
Follow Me on Pinterest

You may also like

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *