Gujoane de pui

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Azi nu prea am multe cuvinte, asa ca va prezint rapid un preparat ce poate face fata la o petrecere pe post de aperitiv sau ca fel principal.
Se prepara rapid si sunt sanatoase, fiind preparate la cuptor šŸ™‚ Daca vreti, le puteti face si in baie de ulei šŸ™‚
Ingrediente:
500 g piept de pui
1 ou
2 linguri lapte
faina
pesmet
patrunjel uscat
sare,piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se elimina excesul de apa si se taie in fasii subtiri, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Oul se bat cu cele doua linguri de lapte si se condimenteaza. Pesmetul se amesteca cu patrunjelul uscat.
Intr-o farfurie se aseaza faina, in alta pesmetul si oul, in alta farfurie. Fasiile de pui se trec prin faina, ou si pesmet, apoi se aseaza pe o tavva tapetata cu hartie de copt.
Peste fasiile de pui se pune putin ulei si se introduce tava in cuptor, pentru 30 minute, intorcand din cand in cand fasiile de pui.

You may also like

9 comentarii

  1. superr,va rog siceti-mi cu ce sos ar merge aceasta retetuta usor de preparat si foarte delicioasa,as vrea pt.cina:)astept un raspuns.Deea13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *