Piept de pui in foietaj si cartofi noi la cuptor

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn



Astăzi va arăt repejor o reţetă simpla pentru un pranz uşor de vară 🙂 Nu trebui sa munciti prea mult, iar rezultatul va fi  peste aşteptări 🙂

Ingrediente:
400 g foietaj
500 g piept de pui
100 g crema de branza
50 g branza
sare,piper
marar


Cartofi noi:
600 g cartofi noi
marar
sare, piper
1 lingura ulei

Mod de preparare:
Bucatile de pui se sareaza si se pipereaza. Crema de branza se amesteca cu brnza sfaramata, piper si marar.
Foietajul se taie pe jumatate; pe fiecare bucata de foietaj se pune o lingura din amestecul de branza si deasupra se aseaza bucata de piept de pui, apoi se ruleaza.
Bucatile de piept de pui invelite se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace pentru 25-30 minute, pana se rumeneste.
Cartofii curatati se taie in sferturi pe lungime si se presara peste sarea, piperul, mararul tocat si o lingura de ulei. Se  amesteca si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt; se pot adauga si cateva jumatati de rosii cherry.
Se intrododuc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sau pana cand sunt gata!

Se serveste cu cartofi noi cu marar.

Pofta buna!!!

You may also like

2 comentarii

  1. Delicioasa reteta! Imi place foarte mult mararul. N-am incercat nicioadata sa pun pieptul intreg in foietaj, dar probabil ca e bun. Economisesti o gramada de munca. Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *