Crumble cu ananas si caramel

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Crumble cu ananas si caramel 

Ingrediente:

120 g unt
200 g faina
100 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Untul se taie bucati si se pune la congelator pentru 5 minute. Intr-un bol sau robot de bucatarie se cerne faina, se adauga cubuletele de unt, zaharul si esenta si se mixeaza (eu am folosit mixerul de mana la care am atasat carligele ). Trebuie sa obtineti firimituri, nu un aluat.
In vase de ceramica se pun bucatile de ananas(eu va recomand sa le taiati in bucati mai mici decat sunt) si cate 2 linguri de sos caramel. Deasupra se pun firimituri, cam 2 linguri de firimituri. Se pun formele intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-35 minute sau pana cand s-au rumenit firimiturile.
Se servesc simple, cu sos de caramel, frisca batuta sau inghetata.

You may also like

5 comentarii

  1. Buna andreia GABI sunt miam mai revenit putin si gandul meu neumai la bownies a stat tot timpulas vrea sa o fac maine, dar nu spui cat zahar si in loc de capsuni proaspete ce pot pune.multumesc

  2. Andreia am facut negresa deci nu am cuvinte o minunatie asa cum imi place multa ciocolata,multumesc pt reteta am facut si rulourile de pui in foietaj avem aceleasi gusturi pup si ne mai auzim. Gabi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *