Paste cu ton

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ingrediente:
400 g spaghette
1 ardei rosu
2 catei usturoi
1 ceapa
sare,piper
Mod de preparare:
Pastele se pun apa clocotita cu sare si se fierb 10 minute,apoi se scurg si se trec pe sub un jet de apa rece.
In2-3 linguri de ulei se pun ceapa tocata marunt,ardeiul si usturoiul zdrobit si se calesc 10 minute.
Rosiile decojite se piseaza cu o furculita se si toarna peste legume impreuna cu 150 ml apa. Se fierbe sosul 10 minute, apoi se pun bucatile de ton si se amesteca cu grija; se lasa pentru inca 5 minute pe foc.
Se condimenteaza dupa gust,se asezoneaza cu patrunjel si se toarna peste paste.
Se servesc calde.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *