Crispy onion rings/ Inele de ceapa crocante

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

          Un aparitiv/gustare crocanta si foarte apreciata de persoanele care au incercat-o. Mi-au placut si mie foarte mult si le recomand. Merg foarte bine atat pe masa de sarbatori, cat si la un picnic (desi acum nu mai e vremea pentru asta).
     Sa va mai spun ca este o reteta de post?!  Se pot face si de de dulce, adica se pot face cu ou, dar si  fara sunt foarte bune, asa cum le-am facut si eu.

Ingrediente:
160 ml apa minerala
100 g faina
1 varf de cutit praf de copt
Sare, piper
Chili
3 cepe
Fulgi de porumb
Mod de preparare:
Ceapa se taie in felii de 2 mm, apoi se desface in
cerculete.
Faina se amesteca cu praful de copt si condimentele, apoi se
adauga apa minerala si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase. Inelele
de ceapa se trec prin aluat, apoi prin fulgii de porumb maruntiti. Inelele se
pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti, apoi se scot pe un servet de
hartie pentru a elimina excesul de grasime.
 Se servesc ca aperitiv alaturi de diferite sosuri.

Pofta buna!

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *