Supa cu perisoare de pui

                 Aceasta este una dintre cele mai bune supe mancate de mine, in ultima vreme. A fost apreciata si de ceilalti šŸ˜‰ Este chiar o supa dietetica pe care o puteti consuma fara probleme daca sunteti la dieta, dar si extrem de sanatoasa pe care o puteti pune pe masa si copiilor vostri.
              Pentru ca este o supa sanatoasa o sa o inscriu la concursul Gustos: ā€œGatesc sanatos pentru concursul Philips AirFrye” .
 
Sper sa o incercati si voi si sa imi dati dreptate šŸ™‚
Ingrediente:
Supa:
1 ceapa
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 morcov
1 lingura ulei
100 g rosii cuburi
50 ml bulion
sare, piper
patrunjel
paste fainoase
Perisoare:
400 g piept de pui
1/2 ardei rosu
1 ou
1 felie paine veche
patrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
    Intr-o oala se pun 3 litri apa, 1 lingura ulei, sare, piper, si legumele taiate (morcovul rondele, ceapa si ardeiul cubulete)  si se dau in cateva clocote pana cand sunt usor patrunse.
    Carnea de pui se taie cubulete si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor. Din pasta rezultata se formeaza perisoare cu mainile umede si se pun in supa (focul trebuie sa fie mic), apoi se mareste focul si se continua fierberea supei pana cand perisoarele sunt facute. 
    Se pune bulionul si rosiile cuburi si se mai da in cateva clocote. Se pun pastele fainoase (de orice fel, eu am pus penne) si se lasa pana se fierb si acestea. La sfarsit se condimenteza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel verde.
Se serveste simpla sau cu smantana!

Pofta buna!!

You may also like

8 comentarii

    1. Te asigur ca este foarteeee buna si sanatoasa šŸ™‚ Nu, nu trebuie orez šŸ™‚ Perisoarel sunt foarte bune fara orez si mult mai dietetice si sanatoase šŸ™‚
      Sa dai de veste daca o incerci šŸ™‚

      P.s: poti sa pui si orez daca vrei šŸ™‚

  1. sigur o sa te anunt daca mi-a iesit sau nu data trecuta am incercat dar altfel si nu mi-a iesit probabil am pus prea mult morcov si radacina de morcov si a iesit supa dulce,mi-a parut rau dar de data asta am sa o fac dupa cum spui tu….ne mai auzim…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.