Tartine cu branza si bacon

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Iata ca suntem deja in a doua zi de Craciun, asa ca eu va urez cu intarziere sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua. 
Nici anul acesta nu a fost Craciunul asa cum imi doream, cu multi oameni la masa si multa bucurie, asta pentru ca am fost pe drumuri si am ajuns ieri de dimineata din noua acasa.
Cu toate acestea am pregatit rapid ce mai era de pregatit, adica aperitivele si puiul la cuptor. Sarmalele si raciturile erau deja facute din zilele trecute, la fel si deserturile ­čÖé 
Saptamana aceasta sper sa reusesc sa va arat si voua macar aperitivele, poate le pregatiti pentru Revelion ­čÖé
Tartinele acestea sunt foarte bune si rapide, la fel ca celelalte aperitive pregatite. Au fost tare frumusele pe platoul cu aperitive ­čÖé

Ingrediente;
5 felii paine/ 10 felii bagheta
200 g crema de branza sau branza cottage
1 lingura smantana
cateva fire marar
sare, piper
10 felii bacon crud/ salam uscat
10 felii castravete
Mod de preparare:
Crema de branza se amesteca cu marar tocat, smantana , sare si piper.
Feliile de paine prajita se taie in jumatate si se aseaza pe un platou. Pe fiecare felie de paine se pune cate o lingurita din amestecul de branza, apoi cate o felie de bacon crud sau salam uscat, castravete si marar proaspat. 
Se pun in frigider pentru 30 de minute.
Nu uitati ca aperitivele se pregatesc cu cel mult o jmatate de ora pentru ca feliile de paine sa nu se ├«nmoaie.  

You may also like

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *