Ficatei inveliti in bacon

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Imi plac foarte mult ficateii de pasare, dar nu intotdeauna nimeresc ficat de pui bun, ci usor amarui. Nu sunt nici foarte multe variante de a-i gati. De data asta am ales sa ii fac la cuptor, inveliti in bacon si au iesit cei mai fragezi ficatei mancati pana acum.
Ingrediente putine, usor de facut si deliciosi 🙂
Ingrediente:
10 ficatei (proaspeti)
10 felii bacon
sare, piper
Mod de preparare:
Ficateii (de preferat proaspeti pentru ca sunt cei mai buni) se spala bine si se elimina excesul de apa prin taponare cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza.  Fiecare bucata de ficat se inveleste in bacon si se fixeaza cu o scobitoare. Se aseaza ficateii pe o tava tapetata cu o hartie de copt. Se stropesc cu putin ulei si se baga in cuptor pentru 25-30 minute sau pana cand se rumeneste baconul si ficateii.
Se pot face frigarui din ficateii inveliti, masline si felii de morcov si servite cu orez sau se pot pune pe un platou alaturi de alte aperitive.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *