Pachetele cu pui

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

In sfarsit reusesc sa scriu ceva pe blog 🙂 A fost o saptamana incarcata asa ca nu am avut timp (si nici net) sa postez nimic. In seara asta va arat o reteta simpla de tot, facuta in vara 🙂
Sunt niste pachetele delicioase si crocante.
Ingrediente:
400 g foi de placinta
400 g piept de pui
2 ardei capia copti
50 g telemea
sare, piper
ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubulete si se condimenteaza; ardeii copti se taie cubulete. Intr-o tigaie se pun doua linguri de ulei si se rumeneste pieptul de pui; se da deoparte si se amesteca cu ardeiul capia si branza faramitata.
Se ia cate o foaie de placinta, se unge cu ulei si se impatureste (pe latime) in 3, obtinand un dreptungi. La un capat, se aseaza in triunghi o lingura de umplutura si se impatureste aducand coltul din dreapta pe marginea din stanga, si tot asa, obtinand un dreptunghi. La fel se procedeaza si cu restul. Triunghiurile se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Tava se pune in cuotorul preincalzit pentru 12-15 minute sau pana cand se rumenesc.
Se serves alaturi de un sos (noi am avut unul din ardei copti si branza)
Weekend placut!!!

You may also like

5 comentarii

  1. F.buna ideea. Dar cu impachetatul, chiar nu am inteles cum se procedeaza….poate ar merge si cu foietaj, taiat patrate, pe care sa le facem apoi triunghi , dandu-le in 2????

  2. F.buna ideea. Dar cu impachetatul, chiar nu am inteles cum se procedeaza….poate ar merge si cu foietaj, taiat patrate, pe care sa le facem apoi triunghi , dandu-le in 2????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *