Supa toscana

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Dupa sarbatorile de iarna eu zic sa ne revenim si sa servim o supa delicioasa si foarte cunoscuta. Nu este tocmai o supa usoara si nici potrivita pentru cei aflati la dieta, dar e numai buna pentru a ├«nvinge frigul ­čÖé
 Eu am facut-o de cateva ori si mi-a placut extrem de mult, doar stiti ca una dintre slabiciunile mele este smantana ­čÖé
Ingrediente:
300 g carnati picanti
1 ceapa
1 ardei
1 morcov
3 cartofi
5-6 foi de salata
2 linguri ulei
200 g smantana
1 lingura amidon
patrunjel
sare, piper
chili
Mod de preparare:
Carnatii se taie felii si se umenesc in putin ulei, in oala in care se fierbe supa, apoi se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul si morcovul cubulete si se calesc putin, apoi se pun apa (1-1,5l). Dupa 10 minute de fierbere se adauga cartofii taiati in cuburi. Cand sunt fierte toate legumele se adauga condimentele dupa gust. 
Smantana se amesteca cu amidonul, apoi se adauga treptat cate un polonic din supa fierbinte. Amestecul de smantana se pune in oala de supa si se amesteca bine. Se adauga salata verde tocata si se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se opreste focul, se pune patrunjel tocat si se acopera cu un capac.
Se serveste dupa cel putin 10 minute de stat sub capac.

You may also like

3 comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *