Oua in sos de rosii

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Cam de mult nu v-am mai adus in atentie un mic dejun, asa ca astazi va propun unul  foarte bun pentru weekend sau cand aveti timp sa il pregatiti 🙂 
Eu m-am gandit sa il postez inainte de weekend si in acest fel nu va mai faceti probleme pentru meniul primei mese din zi, alaturi de familie.
Weekend placut!
♥♥♥



Ingrediente:
(2 Portii)
2 oua
1 ceapa
3-4 linguri pasta de tomate/150 g rosii cuburi
1 catel usturoi
1 ardei rosu
sare, piper
oregano
2 felii bacon
2 felii telemea/cascaval
Mod de preparare:
Ceapa , bacon-ul si usturoiul se toaca marunt si si se calesc intr-o lingura de ulei, apoi se adauga pasta de tomate si 100 ml apa. Se adauga condimentele si se lasa pe foc mediu pentru 5-7 minute.
Intr-un vas termorezistent se pune sosul de rosii, deasupra se sparg ouale si se aseaza feliile de branza.
Se baga la cuptor pentru 25-35 minute. Sunt gata in momentul in care se gatesc ouale. Se serrvesc calde, cu paine prajita!

Pofta buna!

P.S:
Stiti ca nu imi place sa cersesc voturi, dar daca va place reteta si aveti un minut liber, va rog sa imi acordati un vot.

Votarea se face prin selectarea numarului de stelute (nota acordata, de
la 1 la 5), aflate intre titlu si poza, apoi conectare cu facebook si
gata!
http://www.decoblog.ro/2013/02/inimi-indragostite-valentine’s-day.html
 
Multumesc ♥♥♥

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *