Strudel cu branza si dulceata de nuci verzi

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

             
Odata cu venirea primaverii, anotimului meu favorit, am descoperit ca
lucrurile simple sunt cele mai bune. Asa ca de acum vreau sa redescopăr
deserturile si mancarurile simple si rapide, pentru a ramane timp si
pentru plimbari prin parc šŸ™‚
      
M-am bucurat foarte mult cand am primit dulceata de nuci verzi (alaturi de multe bunatati) de la
Naturelo , a fost o bucurie imensa, asemanatoare cu cea a unui copil care primeste jucaria mult dorita šŸ™‚ Imi
place la nebunie dulceata de nuci verzi, dar atunci cand se poate
prepara eu nu sunt acasa sa pot culege nucile verzi.
 A fost primul borcan desfacut si m-am Ć®nfruptat dintr-o nuca zemoasa šŸ™‚
 Dulceata de nuci verzi m-au inspirat sa fac niste strudele delicioase, cu branza si nuci šŸ™‚ Este un desert extrem de simplu de facut, in doar 30 minute este gata. Asa ca daca musafirii se anunta in ultimul moment, aceasta este o solutie.
Ingrediente:
(4 buc)
400 g foietaj
1 borcan dulceata de nuci
(Naturelo)
250 g crema de branza
1/2 lingurita esenta de vanilie
1 ou mic
100 g zahar

Mod de preparare:


Crema de branza se
amesteca cu zaharul, oul si esenta de
vanilie. Nucile din dulceata se taie pe jumatate, pe lungime.
Foaia
de aluat se imparte in 4 parti egale. In mijloc se aseaza umplutura,
jumatatile de nuca. Marginile se taie in diagonala, in fasii, apoi se
Ć®mpletește ca in imagini.

Strudelele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se unge cu lapte si se presara putin zahar tos.

Se coc pentru 20
minute, la temperatura medie; trebuie sa se rumeneasca frumos. In cuptor
se aseaza un vas cu apa, pentru a impiedica arderea foietajului.

In curand lansam un nou concurs, cu premii constand in produse Naturelo, asa ca stati aproape!

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *