Piersici si pere coapte

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Fructe de vara, piersici si pere coapte coapte, servite cu inghetata, un deliciu!
Piersici si pere coapte

 

               Stiti acel moment cand iti doresti ceva dulce, dar nu prea, cu ceva rece?!
                  Asa ca m-am gandit sa arunc niste fructe intr-o tava, putin zahar, o lingura de unt si niste apa.
                  Pentru aroma am adaugat cateva stafide inmuiate in rom 🙂 
Ce a iesit? 
Ceva mult mai bun decat ma asteptam 🙂
               Le-am servit cu o inghetata de vanilie care s-a topit numaidecat peste fructele calde 🙂

 

Piersici si pere coapte
Un desert usor si la indemana :)Weekend placut!

 

Ingrediente Piersici si pere coapte:
6 piersici
3 pere
70 g zahar
1 mana de stafide
putin rom
50 ml apa
1 lingura unt
Mod de preparare Piersici si pere coapte:
       Fructele se spala si se taie in jumatati; se aseaza in tava, se pun stafidele inmuiate in rom, se presara zaharul, cubulete de unt si putina apa.
        Se poate adauga si putin rom. Se acopera cu folie si se coc 5-7 minute, apoi se ia folia si se lasa sa se „rumeneasca” putin.
Se servesc fierbinti cu inghetata de vanilie.
Piersici si pere coapte

 

Salvează

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *