Negresa cu branza si visine/ Cheesecake brownie with cherries

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Negresa cu branza si visine

 

Negresa cu branza si visine

              

                     Nimic nu e mai placut pe o vreme mohorata decat aprinderea cuptorului pentru o prajitura  buna, cu multa ciocolata si visine delicioase, din compot 🙂
Negresa cu branza si visine

 

Ingrediente:
150 g ciocolata
100 g unt
70 g faina
30 g cacao
4 oua
250 g zahar
200 g crema de branza
1 lingura amidon
1 ou
100 g zahar
visine din compot
Mod de preparare:

   Ciocolata se pune la microunde impreuna cu untul si se amesteca din camd in cand pentru a se omogeniza.

  Ouale se bat cu zaharul pana isi tripleaza volumul si devin foarte cremoase. Peste crema de oua se adauga ciocolata topita cu untul si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se cern in amestecul lichid. Se amesteca cu mixerul, la viteza mica.

     Tava se tapeteaza cu hartie de copt (pe baza), iar pe margini se unge cu unt si se se tapeteaza cu cacao.

Crema de branza se amesteca cu zaharul, amidonul si oul.
Compozitia de negresa se toarna in tava; deasupra se pune amestecul de branza si se presara visine deasupra.
Se coace 30-35 minute la foc mediu.
Negresa cu branza si visine

Salvează

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *