Budinca Yorkshire cu carnati

yorkshire pudding

  Astazi va aduc o idee de mic dejun intarziat, o budinca Yorkshire cu carnati, usor de facut si foarte buna. Acompaniata de o salata merge cu succes si ca pranz.

Pentru budinca am folosit carnatii de porc de la Caroli, din gama Maestro, din ingrediente 100% naturale. Sunt carnatii mei preferati, cu gust exacat ca cei facuti in casa.

Ingrediente

3 oua

240 g lapte

140 g faina

1 lingura unt

sare, piper

4 carnati de porc

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent sau doua aseazam cele 4 bucati de carnati sau 2 daca folositi 2 tavi si untul si le punem in cuptorul incins la 200 grade pana se rumenesc.

Intre timp preparam aluatul, amestecam bine toate ingredinetele. Scoatem tava din cuptor si turnam rapid aluatul, apoi o returnam in cuptor.

Coacem 20-25  min la 200 grade C. Nu deshideti cuptorul in timpul coacerii.

Pofta buna!

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.